Pokemon Go Mod Apk 0.237.0 Onbeperkte munten 2021 Laatste versie

Pokemon Go Mod-apk Icon
Naam Pokemon Go Mod-apk
ID kaart com.nianticlabs.pokemongo
Uitgever FaceApp Technology Ltd
Genre Spellen
Versie v0.257.0
MOD-functies Joystick/Snelheid/Toon kaart
Maat 117 MB
Vereist 6.0 and up
Totaal aantal installaties 100,000,000+
Geschatte jaren Rated for 7+
Prijs free
Bijgewerkt op December 29, 2022
Downloaden
Inhoudsopgave

Pokemon Go Mod Apk is een op avontuur gebaseerd spel dat dicht bij ons ware leven staat. Bovendien bevat deze game de gemakkelijkste gameplay. Je dwaalt echter af en zoekt naar echte Pokemon van buiten je huis.

 

Het hangt dus allemaal van jou af, want het hele spel in je huis, je zult verschillende toernooien en evenementen moeten bevechten om beschikbare spelmunten te verdienen. En deze activiteit brengt je meerdere spelmodi en nog een heleboel online game-speurtochten. Onze ontwikkelaars hebben Pokemon Go Mod apk gelanceerd en je kunt deze game hierboven genoemde beveiligde link downloaden en ook gratis GPS gebruiken om de gameplay te bedriegen.

Pokemon Go Mod Apk

Functies Pokemon Go Mod Apk

Enorme wereld van verschillende soorten Pokemon

Pokemon Go Mod Apk heeft een enorme wereld van Pokemon en werd in 2016 gelanceerd door Niantic en kreeg 's nachts bekendheid en werd binnen de eerste twee weken de meest gespeelde game ter wereld. Bijna 100 miljoen mensen hebben dit spel gedownload. In deze game kun je een onberispelijke ervaring opdoen met Shadow Pokemon, Lucky Pokemon, Legendary Pokemon, Mega Pokemon, Mythical Pokemon, Shinning Pokemon en Psychic Pokemon. Bovendien kun je ook in verschillende Pokemon-competities zoeken.

Monsterspel, gratis te spelen binnen en buiten

Het zou juist zijn om te zeggen dat Pokemon Go Mod Apk een multifunctioneel online spel is, voornamelijk vanwege de gameplay binnen en buiten. Omdat je als speler van dit spel verschillende Pokemons moet vangen en deze moet gebruiken in verschillende toernooien zoals Unova, Kanto, Johto, Galar en Indigo-competities. Dus na het winnen van de toernooien verover je alle geweldige Pokemon-eerbewijzen en verschillende soorten gym-badges. Natuurlijk bieden deze badges je voldoende hulp, zodat je je spelerskracht en ook de score op het scorebord kunt vergroten. Dus voor waar je op wacht, download Pokemon Go vandaag nog.

Tegen verbanning

Pokemon Go Mod Apk bevat een cloudaccount en je kunt je volledige spelgegevens opslaan, zoals veroverde badges en Pokedex-gegevens. En met Pokemon Go Mod Apk kun je eenvoudig inloggen op je oorspronkelijke account. Het komt allemaal door de anti-banfunctie die je account en spel veilig houdt en je kunt Pokemon God Mod Apk spelen zonder verbannen te worden.

Ononderbroken virtueel buitenspel

Als gewone gamer houd je natuurlijk niet van onderbrekingen tijdens het spelen van spannende, vermakelijke, geweldige en interessante games. En wil graag ononderbroken van het spel genieten. Dus voordat we dit toevoegden, hebben onze ontwikkelaars het gedeelte van de advertenties van de Pokemon Go Mod Apk overgeslagen. Dus in deze aangepaste versie zul je zeker verslaafd zijn, vooral vanwege de ononderbroken spelinterface.

Versla Raid Bosses met Teams

Pokemon Go Mod Apk is ook een coöperatief spel waarmee je tot 20 coaches kunt bouwen die raid-bazen verslaan. Dus nadat je bazen hebt verslagen, kun je een krachtigere Pokemon vangen.

Koel en vermakelijk spel

Als je als speler wilt ontspannen met huisdieren, dan is Pokemon Go Mod Apk de beste keuze voor jou, vooral vanwege de diepe interactie met Pokemon. In Pokemon Go wordt een realistische omgeving gegeven met te veel huiveringwekkende en vermakelijke wezens. Bovendien hebben alle spelers een eerlijke kans om voedsel te kopen om Pokemon te voeren terwijl ze niveaus omhoog gaan.

PVP Online uitdagende wedstrijden

Pokemon Go Mod Apk-toernooien worden gehost waar alle spelers kunnen deelnemen aan verschillende wedstrijden tegen spelers of bots. Bovendien bevat het spel ook speciale beloningen die je helpen om verder te komen in het spel.

Wat is er nieuw

Visuals zijn gewijzigd, wat duidt op Pokemon-opslag en itembag.

Pokemon Go Mod Apk

Laatste woorden

Nu is het tijd om te genieten van realistische, op avontuur gebaseerde gameplay via het Pocket-monster. Dus download deze game en geniet van onderbroken gameplay, individueel en samen in teams. We hebben informatie over Pokemon Go toegevoegd, als je een gezicht hebt dat sommige functies niet werken, laat het ons dan weten via de opmerkingen hieronder. We zullen uw vragen zeker zo snel mogelijk beantwoorden. Fijne dag.

Veelgestelde vragen

Hoe speel je Pokemon Go Mod Apk?

Pokemon Go Mod Apk is gemakkelijk te spelen, voornamelijk vanwege de binnen- en buitengameplay en het hangt af van je keuze. Je moet Pokemon verkennen en doden. En deze activiteit wordt gedaan met te veel plezier en plezier.

Beoordeling & Discussie

4.8 / 5
(234990 Stemmen)

aanbevolen voor jou

Leave a comment