Canva Mod Apk 2.180.0 Download de nieuwste versie 2022

Canva Mod APK Icon
Naam Canva Mod APK
ID kaart com.canva.editor
Uitgever CamSoft Information
Genre Kunst ontwerp
Versie v2.196.2
MOD-functies Premium ontgrendeld
Maat 28.37 MB
Vereist 5.0 and up
Totaal aantal installaties 100,000,000+ downloads
Geschatte jaren Rated for 3+
Prijs VRIJ
Bijgewerkt op December 29, 2022
Downloaden
Inhoudsopgave

Als je een briljante app voor foto- en videobewerking wilt gebruiken, zul je de mobiele applicatie Canva erg interessant vinden. Als je je oude foto opnieuw wilt wijzigen, kun je dit eenvoudig doen in de Canva APK-applicatie. Als het tijd is om je verhaalbewerking, het maken van video's en grafisch ontwerpen te voltooien, is Canva APK wat je nodig hebt. Je kunt de Canva APK-app gratis downloaden op je Android- en iOS-apparaten. Je kunt Canva APK ook op je pc's gebruiken zonder het gratis te downloaden.

Je kunt de geweldige functies van Canva APK verkennen. Maar je kunt Canva APK niet gebruiken zonder internetverbinding. Canva APK heeft gratis miljoenen ontgrendelde unieke ontwerpen. Je zult duizenden ontwerpen in elke categorie verkennen. Je kunt ook de reeds gemaakte sjablonen van Canva Mod APK gebruiken. Deze app wordt gebruikt door een professionele editor, maar je moet de premiumversie kopen om alle premiumfuncties van Canva APK te gebruiken.

Canva Mod APK

Canva APK

Canva APK is een professionele bewerkings-app die je al gemaakte sjablonen voor je foto's en video's biedt. Canva APK is een behoefte van elke gebruiker van sociale media die zijn berichten wil bewerken en plaatsen. Als je je Instagram-verhalen wilt bewerken, kun je fotocollages, geweldige aangepaste video's en unieke logo's maken en je video's veranderen. Je kunt Canva APK niet gebruiken zonder internetverbinding. Je moet een sterke internetverbinding hebben om deze applicatie te gebruiken. De sociale netwerkfuncties zullen de applicatie gemakkelijker maken met verschillende toepassingen van Pinterest, Facebook en Twitter.

Canva Mod APK

Canva Mod APK is een gehackte en aangepaste versie van de applicatie. In Canva Mod APK kun je alle premiumfuncties van de Canva gebruiken zonder de premiumversie te kopen in de Google Play Store. In Canva Mod APK kun je alle premium sjablonen en ontwerpen van Canva APK gebruiken. U kunt ook alle premium-elementen, lettertypen en tekststijlen in de toepassing gebruiken. In Canva Mod APK kun je toegang krijgen tot het verwijderen van de achtergrondfunctie. In deze functie kunt u de achtergrond van alle afbeeldingen verwijderen. Watermerkvrij bewerken is een droom van elke editor, nu kun je alle premiumfuncties gebruiken zonder er een watermerk op te krijgen.

Canva Mod APK

Functies

Gratis sjablonen

Canva APK geeft je miljoenen gratis sjablonen voor verschillende unieke ontwerpen. Je kunt sjablonen krijgen voor je Instagram-verhaal, Facebook-post, logo's, posters, flyers en het maken van sociale berichten.

Eenvoudig grafisch ontwerp

Canva APK is een eenvoudige grafische ontwerptoepassing die uw berichten en verhalen professioneel maakt. Het is heel gemakkelijk te gebruiken voor alle gebruikers. Als u uw eigen ontwerpen heeft, kunt u uw post gemakkelijk aanpassen.

Unieke ontwerpen

Canva APK biedt ons geweldige unieke ontwerpen en sjablonen. U krijgt al gemaakte ontwerpen die er nooit hetzelfde zullen uitzien als de andere ontwerpen. U kunt ze bezitten als uw eigen ontwerpen.

Van hoge kwaliteit

In Canva APK krijg je alle bewerkte foto's in hoge kwaliteit. U kunt uw bewerkte afbeeldingen downloaden in JPEG, JPG, PNG en PDF.

Canva Mod APK

Kenmerken van Canva Mod APK

Verwijder achtergrond

Met Canva Mod APK kun je nu de achtergrond van je foto's verwijderen zonder de premiumversie van de Canva-applicatie te kopen. U kunt uw oude foto als een nieuwe bewerken door eenvoudig uw achtergrond te bewerken.

Watermerk vrij

Canva Mod APK geeft je watermerk minder downloaden van de foto's. U kunt premiumfuncties van Canva gebruiken zonder een watermerk te krijgen.

Premium-functies zijn ontgrendeld

Alle premiumfuncties zijn ontgrendeld in de Canva Mod APK. Nu kunnen alle premiumfuncties gratis worden gebruikt voor sjablonen, ontwerpen, tekststijlen, lettertypen en elementen.

Canva Mod APK

Conclusie

Canva APK is een geweldige bewerkings-app voor grafisch ontwerpen. Je kunt je eigen ontwerpen maken met de Canva APK-app. Deze bewerkings-app is gratis beschikbaar voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Je kunt het installeren vanuit de Google Play Store zonder geld uit te geven. Maar Canva APK is beperkt en biedt u alleen ontgrendelde functies. Voor het gebruik van premiumfuncties moet je de premiumversie van Canva APK aanschaffen. Met de Canva Mod APK krijg je toegang tot alle vergrendelde en premiumfuncties van Canva APK. U kunt Canva Mod APK vanaf de website installeren.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de Canva APK-applicatie installeren?


U kunt de Canva APK-applicatie installeren op uw Android- en iOS-apparaten vanuit de Google Play Store. Canva APK is volledig gratis en het is ook beschikbaar voor uw pc's en u hoeft het niet op uw pc's te downloaden.

Is Canva Mod APK veilig voor virussen?

Ja Canva Mod APK is veilig voor uw apparaten. Je kunt het van elke website downloaden. Deze versie is vrij van virussen en bugs.

Beoordeling & Discussie

5 / 5
(5 Stemmen)

aanbevolen voor jou

Leave a comment